Een nieuwe boxspring van goede kwaliteit koop je bij Wijen Relaxen Wonen Slapen in de regio Weert, Someren en Heythuysen

Nog steeds kiezen veel mensen voor een boxspring als nieuw bed. Er zijn dan ook verschillende voordelen te noemen, bijvoorbeeld op het gebied van comfort en uitstraling. Wil jij graag informatie over een boxspring of wil je er graag een uittesten? Je bent van harte welkom bij Wijen Relaxen Wonen Slapen in Nederweert. We helpen je graag verder bij je keuze voor de juiste boxspring.

Image slide

Waarom kies je voor een boxspring? Wijen Relaxen Wonen Slapen in Nederweert legt 't uit

Steeds vaker kiezen mensen voor een boxspring als ze een nieuw slaapsysteem kopen. Dat is niet zo verwonderlijk. Boxsprings bieden het meeste comfort en hebben een luxe uitstraling.

De vraag is alleen: welke boxspring sluit het best aan bij jouw wensen? Het antwoord op deze vraag is belangrijk. Je brengt namelijk een derde van je tijd door in bed.

Slapen is het moment dat je lichaam en geest kunnen herstellen. Bij Wijen Relaxen Wonen Slapen in Nederweert weten we er alles van. Bij ons kun je dus terecht voor verschillende boxsprings en je krijgt daarbij vakkundig advies over welk type het best bij jou past.


Bekijk onze collectie boxsprings

De voordelen van een boxspring

We krijgen regelmatig vragen over de eigenschappen van een boxspring. Wat maakt dit slaapsysteem zo bijzonder?

Wat het meest in het oog springt, is de gestoffeerde bodem. Eigenlijk bestaat een boxspring uit twee matrassen. De onderste laag is een gestoffeerde box waarin veren zorgen voor een gelijkmatige veerkracht over het gehele bed. De stoffering maakt dat de boxspring past in elk interieur.

Bovenop ligt een flexibele topmatras, die qua eigenschappen volledig kan worden aangepast aan jouw slaapgewoonten en voorkeuren.


Neem contact op met ons

Waar moet je op letten bij de aanschaf van een boxspring?

Je hebt volop keuze als je een boxspring wilt aanschaffen. Het gaat erom dat je het slaapsysteem kiest dat precies aansluit bij jouw persoonlijke situatie. Dat betekent dat we bij Wijen Relaxen Wonen Slapen in Nederweert je tal van vragen stellen, zoals:

  • welke slaaphouding is je voorkeurshouding?
  • heb je het meestal koud of warm als je slaapt?
  • heb je gezondheidsklachten waar we rekening mee moeten houden?
  • ben je allergisch voor bepaalde stoffen?
  • lees je graag in bed of kijk je er televisie?

Kom langs om ons advies in ontvangst te nemen, we helpen je graag op weg bij Wijen Relaxen Wonen Slapen.


Bekijk onze merken

Ruime keuze in boxsprings bij Wijen Relaxen Wonen Slapen in de regio Weert, Someren en Heythuysen

Als we er samen met jou uit zijn welk type boxspring het best aansluit bij je persoonlijke wensen, gaan we het slaapsysteem verder ‘aankleden’.

Je bed vormt immers de basis van je slaapkamer en moet passen in de stijl van het interieur. Bij boxsprings kunnen we alle kanten op: van klassiek tot modern en van strak tot romantisch. De stoffering van de box kunnen we aanpassen aan je voorkeur en met onze ruime sortering bedtextiel maak je het slaapsysteem helemaal af.

Je zult ervaren wat het is om echt lekker te slapen en uitgerust wakker te worden.

Wil je meer weten over boxsprings en het assortiment van Wijen Relaxen Wonen Slapen in Nederweert, maak dan gerust een afspraak.


Bekijk onze collectie boxsprings

De grote merken van Wijen Relaxen Wonen Slapen

Bij Wijen Relaxen Wonen Slapen verkopen we onder meer de volgende merken:

Silvana
Grandeur
De Toekomst
HML bedding
Happy@Home
Comforte