Voor goed slaapadvies ben je uiteraard bij Wijen Relaxen Wonen Slapen aan het juiste adres.

Een goede nachtrust staat of valt met de juiste matras. Wij geven je graag advies bij jouw slaapwensen.

Wijen Relaxen Wonen Slapen neemt jou alles uit handen als het gaat om interieur

Toe aan een ander interieur? Binnenkort een eerste woning betrekken? Wijen Relaxen Wonen Slapen is de specialist op het gebied van wonen, slapen en relaxen. Aan de Heerweg 8 in Nederweert vindt u onze showroom. In onze winkel van 4.000 m2 kunt u terecht voor een uitgebreide collectie eigentijdse woonproducten. Of u nu op zoek bent naar een nieuw bed, een mooie bank of een complete inrichting, bij ons bent u aan het juiste adres.

Ons enthousiaste team heeft gevoel voor wonen! U kunt dan ook rekenen op een passend advies en wij helpen u graag bij het maken van een weloverwogen keuze. Op deze website zult u kennismaken met een greep uit onze collectie. Voor het echte woongevoel moet u natuurlijk een kijkje komen nemen!Maak een afspraak

De historie van Wijen Relaxen Wonen Slapen

Wij zijn een familiebedrijf dat al meer dan 50 jaar een begrip is in Midden-Limburg.

Al sinds jaar en dag is de winkel van 4000 m² gevestigd aan de Heerweg 8 in Nederweert, waar destijds Sjra Wijen, de vader van Leon is gestart. Leon Wijen een eigentijdse woonwinkel met de nieuwste woonformules. Wij zijn specialist in RELAXEN · WONEN · SLAPEN.

Bent u op zoek naar een leuke inrichting, een nieuw bed, of wilt u gewoon eens wat inspiratie opdoen? Kom vrijblijvend eens langs. Bent u niet in de gelegenheid om binnen onze openingstijden langs te komen, dan kunt u gerust contact met ons opnemen om een afspraak te maken.

Graag tot ziens in onze winkel, de koffie staat voor u klaar!

De grote merken van Wijen Relaxen Wonen Slapen

Bij Wijen Relaxen Wonen Slapen verkopen we onder meer de volgende merken:

Silvana
Grandeur
De Toekomst
HML bedding
Happy@Home
Comforte