Merk logo

Flits Trend meubels bij Leon Wijen Relaxen Wonen Slapen in Nederweert

Zijn stoer, urban en vintage de woorden die precies jouw interieur omschrijven? Dan is de Flits Trend meubellijn echt iets voor jou. Ontdek de betaalbare eetkamers, banken, fauteuils en kasten van Flits Trend bij Leon Wijen Relaxen Wonen Slapen in Nederweert.

Image slide
Flits bij Leon Wijen Relaxen Wonen Slapen
Ontdek de complete collectie in Nederweert
Maak een afspraak

Fauteuils en banken van Flits Trend

Lekker zitten met uitstraling: dat doe je op een zitmeubel van Flits Trend. Ga je voor die gezellige warmte van een stoffen hoekbank? Of kies je voor de vintage look van een leren fauteuil? Jij hebt het voor het zeggen. Alle samenstellingen zijn mogelijk. Ontdek de Flits Trend lijn bij Leon Wijen Relaxen Wonen Slapen in Nederweert.


Bekijk Flits Trend zitmeubels

Flits Trend kasten

In je interieur moet balans zijn. Zoek je nog naar de boekenkast of het dressoir dat jouw interieur helemaal af maakt? Als je houdt van robuust en een tikje industrieel is een Flits Trend kast iets voor jou. Laat je verrassen door de hoge kwaliteit en de voordelige prijs.


Bekijk Flits Trend kasten

Flits Trend eethoeken

Na een heerlijke maaltijd blijf je het liefst aan tafel om gezellig te kletsen. Met een eethoek van Flits Trend schep je jouw eigen gezellige eethoek. De warme uitstraling nodigt je uit om te gaan zitten en te genieten. Leon Wijen Relaxen Wonen Slapen in Nederweert laat je graag de verschillende opties zien.


Bekijk Flits Trend eethoeken

Leon Wijen Relaxen Wonen Slapen in Nederweert, voor jouw Flits Trend:

Banken

Eetkamers

Fauteuils

Kasten


Maak een afspraak