Merk logo

Flits Trend meubels bij Wijen Relaxen Wonen Slapen in Nederweert

Zijn stoer, urban en vintage de woorden die precies jouw interieur omschrijven? Dan is de Flits Trend meubellijn echt iets voor jou. Ontdek de betaalbare eetkamers, banken, fauteuils en kasten van Flits Trend bij Wijen Relaxen Wonen Slapen in Nederweert.

  1. Home breadcrumb
  2. Modules breadcrumb
  3. Flits - Trend
Image slide
Robuuste meubels bij Wijen Relaxen Wonen Slapen
Ontdek de complete collectie in Nederweert
Bekijk hier de collectie

Fauteuils en banken

Lekker zitten met uitstraling: dat doe je op een zitmeubel van Wijen Relaxen Wonen Slapen. Ga je voor die gezellige warmte van een stoffen hoekbank? Of kies je voor de vintage look van een leren fauteuil? Jij hebt het voor het zeggen. Alle samenstellingen zijn mogelijk. Ontdek de collectie bij Wijen Relaxen Wonen Slapen in Nederweert.


Bekijk de zitmeubels

Industriële kasten

In je interieur moet balans zijn. Zoek je nog naar de boekenkast of het dressoir dat jouw interieur helemaal af maakt? Als je houdt van robuust en een tikje industrieel, dan zijn onze kasten iets voor jou. Laat je verrassen door de hoge kwaliteit en de voordelige prijs.


Bekijk onze kasten

Stoere eethoeken

Na een heerlijke maaltijd blijf je het liefst aan tafel om gezellig te kletsen. Met een eethoek schep je jouw eigen gezellige eethoek. De warme uitstraling nodigt je uit om te gaan zitten en te genieten. Wijen Relaxen Wonen Slapen in Nederweert laat je graag de verschillende opties zien.


Bekijk hier de eethoeken

Wijen Relaxen Wonen Slapen in Nederweert, voor jouw meubels:

Banken

Eetkamers

Fauteuils

Kasten


Maak een afspraak