Merk logo

HML Boxspring bij Leon Wijen Wonen in Nederweert

HML Bedding bij Wijen Relaxen Wonen Slapen in Nederweert. Eerlijke bedden, die tot in detail voldoen aan uw wensen: dat is waar Hml Bedding voor staat.


  1. Home breadcrumb
  2. Merken breadcrumb
  3. HML bedding

Maatwerk en Ambacht

Goed slapen vergt maatwerk, dat is de visie achter alles wat we bij Hml Bedding doen. Daarom kunnen de artikelen uit onze collectie naar wens gecombineerd worden, zonder meerprijs voor bijvoorbeeld een speciale stof, afwijkende afmetingen of specifieke aanpassingen op hoofd- en voetenborden. Wij realiseren uw aanpassingen graag en kosteloos voor u! U vind onze collectie bij Wijen Relaxen Wonen Slapen in Nederweert


Contact met Wijen Relaxen Wonen Slapen

Optimaal slaapcomfort, passende uitstraling

Wanneer u op zoek bent naar een boxspring, spelen twee aspecten een rol: een optimaal slaapcomfort en de gewenste uitstraling van het bed. Beide aspecten kunt u uiteraard volledig op uw wensen af (laten) stemmen.
"Boxspringcombinatie Ouverture is de basis voor comfortabel slapen"

Boxspringcombinaties

Deze boxspringset biedt een stabiele ondersteuning.

De matrassen kunnen naar wens in soft, compact of firm uitgevoerd worden, om het ligcomfort op die manier af te stemmen op uw individuele wensen. Deze set is ook te leveren in een elektrisch verstelbare uitvoering. In dat geval is indien gewenst de topper voorzien van een split-inkeping of een duo-rits (en is er een anti-slip plateau geïntegreerd in de boxspring). Op die manier zijn beide kanten van het tweepersoonsbed apart van elkaar elektrisch te verstellen.
Met de brede keuze aan hoofd- en voetborden, stoffen en accessoires creëert u een geheel eigen uiterlijk.

Uiteraard bent u vrij om uw eigen boxspring samen te stellen. Daarnaast vormen de veel gekozen boxspringcombinaties in de showroom een prettig vertrekpunt in de zoektocht naar uw ideale bed. Voor een persoonlijk advies en een meer gedetailleerde indruk, nodigen wij u van harte uit bij Wijen Relaxen Wonen Slapen in Nederweert.

Afspraak op maat

Wilt u een gepast advies of meer informatie, neem dan gerust contact op of maak een afspraak. Ook bieden wij de mogelijkheid voor afspraken in de avonduren. Dit regelt u eenvoudig telefonisch of via onderstaande link.

De koffie staat voor u klaar!


Maak een afspraak bij Wijen Relaxen Wonen Slapen